Nexxon, cu o experienţă de 20 de ani şi lider de piaţă în domeniul anvelopelor agricole, vine în întâmpinarea nevoilor fermierilor în ceea ce priveşte anvelopele pentru orice utilaj agricol şi cu consiliere specializată în privinţa alegerii şi exploatării acestora.

 

Dorim să fim şi mai aproape de fermieri şi să sprijinim lucrările în agricultură prin diversificarea portofoliului specific sectorului, oferind şi utilaje agricole, de calitate şi eficienţă superioare. 

 

Nexxon-Utilaje Agricole vine în sprijinul fermierilor din România cu utilaje inovative care să-i ajute la multiplele lucrări din cadrul fermei, pentru obţinerea rezultatelor scontate şi eficientizarea efortului financiar în raport cu performanţele dorite.

Pe lângă o gamă completă de remorci şi utilaje agricole, stăm la dispoziţia fermierilor din toată ţara cu o echipă de specialişti, care să vă ofere consultanţă şi informaţii de specialitate, care să vă fie utile la alegerea optimă a utilajelor.

În acelaşi timp, dezvoltăm permanent portofoliul de produse şi mărci, plecând atât de la nevolie exprimate de către fermieri, cât şi pentru promovarea ultimelor noutăţi care să fie de folos acestora.

 

Toate eforturile echipei Nexxon-Utilaje Agricole se indreaptă spre obţinerea unui nivel maxim de satisfacţie al clienţilor, fapt pentru care, clienţii noştri s-au obişnuit să vadă în noi un partener de încredere pe termen lung.

 

Vă stăm la dispoziţie prin depozitul central din Târgu Secuiesc sau prin cele 5 depozite teritoriale în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Baia Mare, unde puteţi obţine informaţii detaliate şi despre utilajele agricole.